"همه چیز از همه جا"
دانستنی های جالب 
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک های مفید
کارشناسان به افرادی که می‌خواهند در فصل بهار بدن خود را از مواد شیمیایی آلوده پاکسازی نمایند توصیه می‌کنند از نوبرانه‌های بهاره به این منظور استفاده نمایند.
 
گفتنی است، از جمله مواد غذایی مفید که می تواند نقش سم زدایی برای بدن داشته باشد می توان سبزی‌هایی مانند اسفناج، کلم پیچ و کرفس به همراه انواع توت‌ها را نام برد.
 

بررسی‌ها نشان می‌دهند، در ساختار این سبزیجات مولکول‌های خاصی وجود دارد که  می تواند مواد سمی موجود در کبد را از بین ببرد.

 
همچنین این سبزی‌ها دارای انواع آنتی اکسیدان‌ها و آنزیم‌های کمکی برای بدن است  که با رادیکال‌های آزاد که مسئول ایجاد بیماری در بدن هستند می تواند 
مقابله نماید.

 
پژوهشگران مصرف دیگر مواد غذایی مانند چای سبز و همینطور آب را برای زدون سموم از کبد بسیار موثر می‌دانند.
مصرف چای سبز به دلیل وجود آنتی اکسیدان‌های فراوان در ترکبی آن می‌تواند سبب از بین بردن رادیکال‌های آزاد شود مصرف چای سبز همچنین می‌توانند سبب بهبود حافظه و کاهش چربی‌های دور شکم گردد.

 منبع : YJC


موضوعات مرتبط: میوه ها و سبزیجات، خوراک، ،
برچسب‌ها:
[ دو شنبه 22 ارديبهشت 1393برچسب:سبزی,خون,کبد,احسان کلاته, ] [ 18:31 ] [ احسان ]
سکنجبین از عسل و سرکه ساخته می‌شود که مصرف آن نفوذ غذا به سلول‌های بدن از جمله سلول‌های کبد را افزایش می‌دهد. 
 
 مصرف آب برای افراد گرم مزاج و کسانی که معده گرمی دارند مانند کودکان مفید است ولی کسانی که سرد مزاج هستند مصرف آب همراه با غذا موجب افزایش سردی معده آنها می‌شود. 
 
کارشناسان تغذيه مي‌گويند مصرف زیاد آب همراه با غذا موجب افزایش سردی معده می‌شود و اگر این اصول رعایت نشود سبب آسيب به معده مي‌شود. 

 

  
به گفته‌ي کارشناسان تغذيه مصرف آب همراه با غذا موجب اختلال در هضم غذا می‌شود همچنین باید 2 ساعت قبل از غذا آب مصرف کرد تا در هضم غذا اختلالی ایجاد نشود. 
 
شربت سکنجبین یکی از بهترین نوشیدنی‌ها در "طب سنتی" است که دافع صفراست و صفرای اضافی بدن را خارج می کند سکنجبین از عسل و سرکه ساخته می‌شود که نفوذ غذا را به سلول‌های بدن افزایش می‌دهد.

موضوعات مرتبط: راهکار هایی برای زندگی بهتر، پزشکی، میوه ها و سبزیجات، خوراک، ،
برچسب‌ها:
[ یک شنبه 21 ارديبهشت 1393برچسب:سکنجبین,خواص درمانی, ] [ 20:0 ] [ احسان ]

بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهد بادمجان جزو سبزیجاتی پرمصرف در سبد خانواده ها به شمار می رود که هنگام خرید آنها باید نهایت احتیاط را به کار گیرید.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛بادمجان جزو سبزیجاتی است که کشاورزان از چیدن و برداشت آن قبل از نارس بودن و در زمان رشد باید جدا جلوگیری کنند در غیر این صورت جان افراد زیادی را به خطر می اندازند.
 
بررسی ها نشان می دهند، در بادمجان نوعی سم خطرناک موجود است که برای تشخیص آن می توانید قبل از آنکه بادمجان خریداری کنید اگر قسمتی سبز و یا بسیار سخت در بادمجان دیدید آن ناحیه جزو قسمت هایی است که در صورت مصرف دچار مسمومیت های حاد خواهید شد و زمینه برای رشد سلول و "تومورهای سرطانی" در بدن شما فراهم می شود.
 
گفتنی است، بادمجان اگر چه فواید بیشماری دارد و جزو سبزیجاتی به شمار می آید که نقش ویژه ای در تقویت روده و معده و بر طرف کردن یبوست و مشکل های گوارشی دارد اما پزشکان توصیه می کنند بهتر است قبل از پوست کندن بادمجان 5 دقیقه آن را در آب بجوشایند تا مواد سمی زیر پوست آن خارج شود سپس آنها را مصرف کنید و مصرف نوع آب پز آن بسیار مفیدتر از سرخ کردن آن است.

موضوعات مرتبط: پزشکی، میوه ها و سبزیجات، خوراک، ،
برچسب‌ها:
[ سه شنبه 20 اسفند 1392برچسب:بادمجان,سم, ] [ 19:25 ] [ احسان ]

 ما باید بدانیم که پوست ما فقط در صورتی نرم، قابل‌ارتجاع، درخشان و زیباست که مقدار آب طبیعی‌اش حفظ شود.
در حالت طبیعی یک حرکت مداوم آب از لایه‌های عمقی پوست به سمت لایه‌های سطحی وجود دارد و هنگامی که پوست به هر علتی اعم از عوامل داخلی یا خارجی نتواند این میزان آب را حفظ کند با پوستی خشک مواجه می‌شویم.

عوامل خارجی مانند مواجهه با آب‌وهوا یا باد گرم و شستن بیش از حد پوست که باعث از بین رفتن لایه‌های چربی محافظ می‌شود، پوست را خشک می‌کند.

افرادی که در مواجهه بیشتر با موادشوینده و پاک‌کننده هستند مانند جراحان، تکنیسین‌های آزمایشگاه‌ها و خانم‌های خانه‌دار و بچه‌دار، استعداد خشکی پوستشان بیشتر است.
در واقع برخی از این عوامل خارجی می‌توانند به گونه‌ای بدن را تحت‌تاثیر قرار دهند که عوامل داخلی مربوط به توانایی پوست در نگهداری رطوبتش را تحریک کنند.


بقیه در ادامه ی مطلب


موضوعات مرتبط: میوه ها و سبزیجات، پوست و مو، ،
برچسب‌ها:
ادامه مطلب
[ سه شنبه 22 بهمن 1392برچسب:آلوئه ورا,پوست, ] [ 11:15 ] [ احسان ]
[ سه شنبه 22 بهمن 1392برچسب:, ] [ 10:43 ] [ احسان ]

خوردن با عجله و سریع یکی از راه های تخلیه هیجان و عصبانیت برای بعضی از افراد است که این امر موجب پدیدار شدن "مشکلات روانی" بسیاری می شود.

 

 بعضی از افراد هنگام عصبانیت کم اشتها می شوند که در مواقع عصبانیت، "استرس" و تنهایی برای تخلیه هیجانات و عصبانیت تند تند غذا می خورند که یکی از مهمترین مشکلاتی را که "چاقی" نام دارد به وجود می آورد. 

 

گفتنی است، تند غذا خوردن در وعده های غذایی هنگامی که عصبانی هستند یک واکنش رفتاری است و به همین دلیل به افراد توصیه می شود هنگام عصبانیت "غذاهای کم کالری"  مانند سبزیجات و میوه های سفت و جویدنی نظیر هویج و خیار مصرف کنند.

 

باشگاه خبرنگاران


موضوعات مرتبط: راهکار هایی برای زندگی بهتر، پزشکی، میوه ها و سبزیجات، خوراک، ،
برچسب‌ها:
[ جمعه 29 آذر 1392برچسب:, ] [ 19:53 ] [ احسان ]

بادام به دلیل "آنتی اکسیدان‌ها"، پروتئین و فیبر بالایی که دارد منبع خوبی از یک غذای کامل برای افراد به شمار می‌آید.

بررسی‌ها نشان می‌دهد یبوست از مشکلات شایعی است که افرادی که قصد لاغری و کاهش وزن را دارند با آن روبرو می‌شوند اما مصرف بادام در طول "دوره کاهش وزن" می‌تواند یبوست را برطرف کند ودردها را تسکین دهد.

گفتنی است بادام تلخ دارای اسید سیانیدریک است لذا از آن نباید در حد زیاد استفاده کرد از این رو تنها مجاز به مصرف 30 عدد از آن هستیم.

گفتنی است در میان تنقلات و آجیل‌ بادام و پسته اگر به صورت صحیح و قبل از وعده‌های اصلی غذایی مصرف شوند می‌توانند چربی‌های بدن را بسوزانند.

قبل از وعده‌های صبحانه، ناهار و شام باید 10 عدد بادام میل کنید در این صورت چربی غذا از یبن می‌رود و بدن بعد از مصرف غذا شروع به کالری سوزی می کند و "متابولیسم بدن" افزایش می‌یابد.


موضوعات مرتبط: راهکار هایی برای زندگی بهتر، پزشکی، میوه ها و سبزیجات، خوراک، ،
برچسب‌ها:
[ سه شنبه 5 آذر 1392برچسب:, ] [ 20:17 ] [ احسان ]

یافته های جدید دانشمندان نشان می دهند "خرمالو" میوه ای بسیار شیرین است که از میوه های پاییزی به حساب می آید و سرشار از "مواد مغذی" مثل "ویتامین ها" و "آنتی اکسیدان ها" است. 

بررسی ها نشان می دهند خرمالو به دلیل "منگنز" و "پتاسیم" که دارد می تواند "رادیکال های آزاد" را از بیان ببرد.این میوه به دلیل داشتن "ویتامین B" و "اسیدفولیک" برای دختران و خانم ها بسیار مفید است و می تواند میزان خون موجود در بدن آن ها را کنترل کند و به یک سطح معینی برساند. 
 
مطالعات نشان می دهند خرمالو می تواند از "سرطان پوست" جلوگیری کند و تمام مشکلات و آسیب های پوستی را درمان کند.

موضوعات مرتبط: راهکار هایی برای زندگی بهتر، پزشکی، میوه ها و سبزیجات، خوراک، ،
برچسب‌ها:
[ دو شنبه 13 آبان 1392برچسب:خرمالو,سفیدی مو, ] [ 21:3 ] [ احسان ]

جالب است بدانید افرادی که عادت دارند فست فود مصرف کنند نباید آن را به یکباره کنار  بگذارند زیرا دچار "ریزش موی" شدیدی خواهند شد بلکه باید با راه های ساده مضرات آن ها را کاهش دهند.

 
"خوردن آب" به مقدار زیاد، "سبزیجات" و گاهی اوقات "نفس کشیدن های عمیق" می تواند "سوخت و ساز" بدن را بعد از مصرف این غذاها افزایش دهد و به نوعی از ضررات بیشمار آن کمی راحت شویم و یا چاق نشویم.
 
خوردن آب زیاد و نفس های عمیق می تواند "چربی های مغز" آن را از  بین ببرد و اگر فعالیت کافی داشته باشیم می توانیم به درستی خطر مرگ ناشی از فست فودها را تا 60 درصد از بین بیریم.

موضوعات مرتبط: راهکار هایی برای زندگی بهتر، مغز انسان، پزشکی، میوه ها و سبزیجات، خوراک، ،
برچسب‌ها:
[ دو شنبه 6 آبان 1392برچسب:فست فود,ضرر, ] [ 19:22 ] [ احسان ]

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهند نعنا از گیاهانی است که نمی تواند اشعه ماورا بنفش را از خود عبور دهد.

نعنا گیاهی است که جزو خوراکی های پر طرفدار در میان سبزی هاست.

نعنا اثرات درمانی زیادی دارد و پزشکان توصیه می کنند افراد حتما آن را در وعده های غذایی خود و در میان سبزی خوردن خود جای دهند.

متخصصان پوست هم چنین بر این باورند جوشانده های گیاهی نعنا و مالیدن آن بر روی پوست به طور مداوم می تواند به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی به کار رود.

نعنا به دلیل دارا بودن ماده ی منتول می تواند از مضرات آفتاب و آب و هوای گرم بر روی پوست جلوگیری کند.


 

باشگاه خبر نگاران


موضوعات مرتبط: راهکار هایی برای زندگی بهتر، پزشکی، تحقیق دانشمندان، میوه ها و سبزیجات، خوراک، ،
برچسب‌ها:
[ پنج شنبه 11 مهر 1392برچسب:http://cdn,yjc,ir/files/fa/news/1392/5/17/1411748_352,jpg, ] [ 9:6 ] [ احسان ]

سفیدی دندان ها به واسطه انواع خوراکی و سیگار و قهوه در معرض خطر قرار دارند. اگر مدام قهوه یا چای می نوشید و سیگار هم می کشید، پس خیلی نباید تعجب کنید چرا دندان هایتان زرد و لثه هایتان زشت شده اند. احتمالا یا از خمیردندان های سفیدکننده استفاده می کنید یا هرچند وقت یکبار نزد دندانپزشک می روید و جرم گیری می کنید. اما راه های ساده تری هم برای سفید کردن دندان وجود دارد. چه کار ساده تر از خوردن میوه و سبزیجات خوش طعم؟ بله، خوراکی ها زیر را میل و دندان های خود را سفید کنید.

 
توت فرنگی
آجیل و دانه های خوراکی
سیب
جوش شیرین
جعفری و هویج
بروکلی
آب
پنیر
پرتقال
گلابی
شیر و ماست

جزییات را در ادامه بخوانید
 
منبع: برترين ها

موضوعات مرتبط: راهکار هایی برای زندگی بهتر، پزشکی، میوه ها و سبزیجات، خوراک، ،
برچسب‌ها:
ادامه مطلب
[ پنج شنبه 11 مهر 1392برچسب:دندان, ] [ 8:56 ] [ احسان ]

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛اسفناج ، هویج و سایر سبزیجات هنگامی که در کنار گوشت، مرغ، ماهی و سایر پروتئین ها پخته می شوند ارزش غذایی  را پایین آورده و موجب به وجود آمدن میکروب هایی در غذا می شوند  که اين میکروب ها به بافت معده و مخاط روده آسیب های جدی وارد می کنند. 
 
 گفتنی است، اگر در کنار غذاهایتان تمایل دارید سبزیجات مصرف کنید آن ها را به صورت خام میل کنید در غیر این صورت حتی الامکان حتما باید از یک نوع سبزی در غذای خود استفاده کنید. 
 
هنگام پخت غذاهایي مانند آش و سوپ تمام سبزیجات را با هم مخلوط نکنید و به مقدار کمی از آن ها استفاده کنید.


موضوعات مرتبط: پزشکی، میوه ها و سبزیجات، ،
برچسب‌ها:
[ سه شنبه 26 شهريور 1392برچسب:, ] [ 18:54 ] [ احسان ]

ويتامين ها و موادمعدني در حفظ سلامت سيستم اعصاب نقش مهمي دارد.در ادامه مطلب به برخي ويتامين هاي مفيد براي مغز و اعصاب اشاره مي کنيم.

ويتامين B6
خواص ديگر ويتامين B6
ويتامين B1
ويتامين B12
کولين
ويتامينD

 

توضيحات در ادامه ي مطلب

منبع :روزنامه ي خراسان


موضوعات مرتبط: پزشکی، میوه ها و سبزیجات، ،
برچسب‌ها:
ادامه مطلب
[ یک شنبه 27 مرداد 1392برچسب:اعصاب,ويتامين,كولين,ميوه,تقويت,سلامتي, ] [ 11:8 ] [ احسان ]

  آلبالو یا به قول فرنگی‌ها همان گیلاس ترش (sour Cherry) از میوه‌های فصل تابستان است

که هم به صورت خام به عنوان میوه، مورد استفاده قرار می‌گیرد و هم از آن در غذاها، دسرها و شیرینی‌های مختلف فصل استفاده می‌کنند. البته از مربا و شربت خوشمزه آن نیز نمی‌توان به‌راحتی گذشت؛ به خصوص اینکه شربت آلبالو خاصیت عطش‌زدایی نیز دارد. 
درضمن، بعضی‌ها برای رفع تشنگی، آب آلبالو را به شربت آن ترجیح می‌دهند. از طرف دیگر، این میوه طبیعتی سرد دارد؛ بنابراین خوردن آن به افراد گرم‌مزاج توصیه می‌شود. به‌طورکلی آلبالو، سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی گوناگونی به خصوص ویتامین C و مقداری سدیم، منیزیم، پتاسیم، مس و روی است.

خواص درماني را در ادامه بخوانيد.
منبع : همشهري  آنلاين


موضوعات مرتبط: میوه ها و سبزیجات، ،
برچسب‌ها:
ادامه مطلب
[ چهار شنبه 12 تير 1392برچسب:ترش,گيلاس,آلبالو,خواص آلبالو, ] [ 12:24 ] [ احسان ]

هر فصل سال میوه‌ها و سبزیجاتی خاص دارد که موهبتی الهی برای حفظ سلامت و پاکسازی جسم و جان ماست.

قصد داریم خواص برخی گیاهان، میوه‌ها و سبزیجات فصل بهار را برشماریم که تا زمان باقی است از آنها استفاده کرده و سلامت خود و خانواده‌تان را تضمین کنید. به دلیل شرایط آب و هوایی، میوه‌ها و سبزیجات تازه‌ بهاری تاثیرات معجزه‌آسایی بر ما دارند؛ پس از آنها غافل نشوید.

توت‌فرنگی

باقالی، ریواس و قارچ

تربچه‌ قرمز

نخود فرنگی

بوی ریحان، عطر پونه


موضوعات مرتبط: میوه ها و سبزیجات، ،
برچسب‌ها:
ادامه مطلب
[ یک شنبه 26 خرداد 1392برچسب:, ] [ 20:24 ] [ احسان ]

۵ نوع از میوه‌هایی که پوست آنها دارای خواص مفیدی است اشاره می‌شود.
سیب
خیار

بادمجان

کیوی
پرتقال

............................................................................................................................................................

برای خواندن جزئیات به ادامه  ی مطلب مراجعه کنید.


موضوعات مرتبط: میوه ها و سبزیجات، ،
برچسب‌ها:
ادامه مطلب
[ پنج شنبه 23 خرداد 1392برچسب:, ] [ 18:41 ] [ احسان ]

موز سرشار از پتاسیم است و برای همین هم خطر سکته‌ی مغزی را کاهش می‌دهد.

 متأسفانه این روزها شنیدن خطر سکته‌ی مغزی و سکته‌ی قلبی در بین سنین مختلف خیلی شایع شده است. اما هر مشکلی راه حلی دارد.

 بر اساس بررسی‌های محققان سازمان جهانی سلامت، میزان مناسب پتاسیم در بدن خطر سکته‌ی مغزی را به میزان 24 درصد کاهش می‌دهد. 

 از آنجایی که موز سرشار از پتاسیم است (هر 100 گرم موز 413 میلی گرم پتاسیم دارد) مصرف منظم آن برای سلامت عروق بسیار مفید است.

محققان نتایج 33 بررسی را گردآوری کرده و به این نتیجه رسیدند افزایش میزان دریافت پتاسیم در افراد بزرگسال فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را کاهش می‌دهد بدون این که تأثیر منفی روی تجمع چربی خون و یا عملکرد کلیه‌ها داشته باشد.

 

میزان دریافتی پتاسیم برای بهره‌مندی از خواص آن بین 90 تا 120 میلی مول در روز تخمین زده شده است. محققان همچنین تاکید می‌کنند که مصرف زیاد پتاسیم (سقف مصرف آن 3500 میلی گرم در روز است) برای بیشتر مردم که عملکرد کلیوی نرمالی دارند مفید است و می‌تواند باعث کنترل فشار خون بالا و پیشگیری از خطر سکته‌ی مغزی شود.

منبع:تبیان



موضوعات مرتبط: مغز انسان، پزشکی، میوه ها و سبزیجات، ،
برچسب‌ها:
[ پنج شنبه 16 خرداد 1392برچسب:, ] [ 18:8 ] [ احسان ]

باید گفت این روزها بسیاری از نوجوانان از کم اشتهایی و دردهای زودهنگام رنج می برند که بخش اعظمی از این بیماری ها به علت خوردن فست فود و غذاهای نا مناسب در بدنشان ایجاد می کنند.

این رورها با همه این مشکلات فصل امتحانات نیز فرا رسیده و زمان آن است که تغییراتی در رژیم غذایی ایجاد کنید. در ادامه بهترین رژیم غذایی که می توان در این دوران  استفاده کرد را آورده ایم.

به ادامه ی مطلب بروید.


موضوعات مرتبط: راهکار هایی برای زندگی بهتر، میوه ها و سبزیجات، ،
برچسب‌ها:
ادامه مطلب
[ چهار شنبه 1 خرداد 1392برچسب:, ] [ 19:18 ] [ احسان ]

همه میدونیم که فصل، فصل امتحانات و استرس می باشد. برای کاهش استرس شما مطالبی در این باره گذاشته و می گذارم.

تقریبا همه ما می دانیم نوع تغذیه روی سلامت روحی انسان ها موثر است و کشمکش های درونی می توانند الگوهای غذایی ما را تغییر دهند، اما تغذیه سالم می تواند موجب برطرف شدن استرس و اضطراب های درونی شود.

در ادامه 7 ماده خوراکی که اضطراب را کاهش می دهند، نام برده ایم:

شکلات تلخ

شیر کم چرب

جو دوسر

ماهی سالمون

گردو

تخمه آفتابگردان

اسفناج


موضوعات مرتبط: راهکار هایی برای زندگی بهتر، روانشناسی، پزشکی، میوه ها و سبزیجات، ،
برچسب‌ها:
ادامه مطلب
[ دو شنبه 16 ارديبهشت 1392برچسب:, ] [ 19:56 ] [ احسان ]


برخی از خوراکی های با داشتن مواد مغذی خاص می توانند مغز شما ا حالت افسرده خارج کنند. پزشکان در این حالت میگویند مغز هک شده است و به سمت آنچه دوست دارید حرکت می کند.

قهوه

آجیل

سالاد سبزیجات

................................................................................................................................................................

جزئیات در ادامه ی مطلب


موضوعات مرتبط: روانشناسی، پزشکی، میوه ها و سبزیجات، ،
برچسب‌ها:
ادامه مطلب
[ دو شنبه 2 ارديبهشت 1392برچسب:, ] [ 16:38 ] [ احسان ]

در فصل سرما به دلیل سردی هوا افراد چندان احساس تشنگی نمی‌کنند ولی نباید فراموش کرد که آب بدن همواره باید تامین شود.

آب میوه می‌تواند منبع خوبی برای تامین آب بدن به همراه ویتامین باشد گفت: همواره استفاده از آب میوه طبیعی را به جای آب میوه‌های صنعتی توصیه می‌کنیم چرا که آب میوه‌های صنعتی حاوی مقادیر زیادی شکر و نگهدارنده هستند که هر یک عوارض خاص خود را دارد.

در فصل سرما هویج، سیب و پرتقال بهترین منبع برای تهیه آب میوه طبیعی هستند چرا که هم در بازار موجودند و هم حاوی ویتامین‌های گروه A, B و C هستند که از بروز سرماخوردگی جلوگیری می‌کنند.

سیب حاوی پکتین است که این ماده در روده‌ها ژلی درست می‌کند که سموم را دفع و فعالیت دستگاه گوارشی را فعال و همچنین میزان کلسترول خون را تنظیم می‌کند.

 مطالعه‌های بسیاری درباره مصرف سیب و آب آن انجام شده که نشان می‌دهد وجود آنتی‌اکسیدانی به نام «کوئرستین» در سیب میزان کلسترول بد خون را پایین می‌آورد و به این ترتیب احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی و سکته نیز به میزان قابل‌ملاحظه‌ای کم می‌شود.

 


  همچنین پرتقال بهترین منبع ویتامین C و اسیدفولیک است و مصرف آن به خانم‌های باردار برای تقویت سیستم ایمنی بدن و رفع کم خونی بسیار توصیه می‌شود.

  همچنین افراد سالمند که معمولا با بیماری آرتروز دست به گریبانند می‌توانند با مصرف روزانه یک لیوان آب پرتقال تا حد زیادی از گسترش آن جلوگیری کنند.

 


موضوعات مرتبط: پزشکی، میوه ها و سبزیجات، ،
برچسب‌ها:
[ جمعه 4 اسفند 1391برچسب:, ] [ 16:27 ] [ احسان ]

روانپزشکان در یک مطالعه جدید ادعا کرده‌اند که خوردن چند نوبت گوجه فرنگی در هفته، احتمال بروز علائم افسردگی را تا حدود 50 درصد کاهش می‌دهد.

 نتایج این مطالعه تایید می‌کند افرادی که در طول هفته دو تا شش نوبت گوجه فرنگی مصرف می‌کنند 46 درصد کمتر از اشخاصی که کمتر از یک نوبت در هفته گوجه فرنگی می‌خورند در معرض ابتلا به افسردگی هستند.

به گفته کارشناسان تغذیه و سلامت، ‌گوجه فرنگی منبع غنی از آنتی اکسیدان‌هایی است که از بدن در برابر برخی از بیماری‌ها حفاظت می‌کنند.

گوجه فرنگی سرشار از آنتی اکسیدانی موسوم به لیکوپن است که این میوه جالیزی را قرمز رنگ می‌کند و در عین حال در کاهش خطر بروز سرطان پروستات و حملات قلبی تاثیر چشمگیر دارد.

گروهی از متخصصان چینی و ژاپنی به سرپرستی دکتر کایجون نیو از کارشناسان علوم پزشکی دانشگاه طب تیانجین در چین در این مطالعات به بررسی تاثیر لیکوپن روی بهداشت روانی افراد پرداختند.

آنها تاثیر لیکوپن را در کاهش استرس ارزیابی کرده و به نتایج فوق دست یافتند.

آنها می‌گویند هنوز دقیقا مطمئن نیستند که تاثیر ضد افسردگی گوجه فرنگی به طور مستقیم با لیکوپن مرتبط باشد و انجام مطالعات بیشتر برای شناخت جزئیات این ارتباط ضروری است.


موضوعات مرتبط: راهکار هایی برای زندگی بهتر، روانشناسی، پزشکی، تحقیق دانشمندان، میوه ها و سبزیجات، ،
برچسب‌ها:
[ سه شنبه 21 آذر 1391برچسب:گوجه,افسردگی,لیکویین, ] [ 17:9 ] [ احسان ]

وقتی شما پیاز را پوست کنده و قاچ می‌کنید ، سلول‌های پیاز را پاره می‌کنید و آنزیم‌هایی که گازی به نام پروپانتیل سولفکسید تولید می‌کنند آزاد می‌شوند. وقتی گاز به چشمان شما می‌رسد ، اشک چشم‌هایتان جاری می‌شود و اسید سولفوریک بسیار رقیقی تولید می‌شود و چشم را می‌سوزاند. در این هنگام مغز به چشم پیغام می‌دهد که اشک بیشتری جاری شود و چشم‌ها قرمز و متورم شود. هرچه بیشتر پیاز خرد کنید ، گاز بیشتری تولید شده و بیشتر اشک می‌ریزید. واکنش شیمیایی پیاز مکانیسم دفاعی است که در برابر آسیب دیدن خود مقاومت می‌کند. قبل از اینکه پیاز را خرد کنید آن را داخل فریزر بگذارید تا از سوزش و اشک چشمانتان جلوگیری کند. دمای سرد روند آزاد شدن آنزیم‌ها را کند می‌کند. بنابراین در سوزش و اشک چشم‌هایتان تاخیر ایجاد می‌کند.

منبع : مجله ی دانستنیها


موضوعات مرتبط: پزشکی، میوه ها و سبزیجات، ،
برچسب‌ها:
[ پنج شنبه 4 آبان 1391برچسب:پیاز,اشک,سلول, ] [ 15:30 ] [ احسان ]

با مصرف مداوم و منظم گوجه‌فرنگی خود را در برابر ابتلا به سکته مغزی بیمه کنید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، محققان با بررسی آزمایش خون ۱۰۳۱ مرد ۴۶ تا ۶۵ ساله در فنلاند و اندازه‌گیری میزان لیکوپن در خون آن‌ها در یک دوره ۱۲ ساله دریافتند افرادی که در وعده‌های غذایی خود، از گوجه‌فرنگی و سایر مواد غذایی حاوی آن بیشتر استفاده می‌کنند با داشتن بالا‌ترین میزان لیکوپن در خون در مقایسه با افرادی که خون آن‌ها دارای کمترین مقدار لیکوپن است تا ۵۵ درصد کمتر در معرض ابتلا به سکته مغزی قرار می‌گیرند.

براساس این گزارش محققان با مشاهده داده‌های گروه مورد مطالعه از مصرف گوجه‌فرنگی و بررسی وقوع سکته‌های مغزی تنها به دلیل لخته شدن خون همچنین افرودند کسانی که خون آن‌ها حاوی بالا‌ترین سطوح لیکوپن بوده است در مقایسه با افراد با پایین‌ترین سطوح لیکوپن در خون تا ۵۹ درصد کمتر در معرض سکته مغزی قرار گرفته بودند.

این مطالعه همچنین با ارزیابی میزان آنتی‌اکسیدان‌های دیگر شامل آلفاکاروتن، بتاکاروتن، آلفاتوکوفرول و رتینول در خون افراد افزود که هیچ ارتباطی بین سطح آن‌ها در خون و کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی مشاهده نشده است.

به گفته محققان با توجه به گزارشات قبلی، رعایت یک رژیم غذایی سرشار از میوه‌ها و سبزیجات با کاهش خطر وقوع سکته مغزی همراه است و خوردن بیش از ۵ بار میوه و سبزی در طول روز می‌تواند تعداد وقوع سکته‌های مغزی در سراسر جهان را به طور عمده‌ای کاهش دهد.


موضوعات مرتبط: پزشکی، میوه ها و سبزیجات، ،
برچسب‌ها:
[ دو شنبه 1 آبان 1391برچسب:گوجه,سکته مغزی,لیکوین, ] [ 14:30 ] [ احسان ]

1- بتاکاروتن

 2- هضم

 3- عناصر قلیایی

 4- پتاسیم

 5- سلامت دندان

6- زخم‌ها

7- فیتونوترینت‌ها

8- کاروتنوئیدها :

9- فیبر .

10- چشم، مو، ناخن و... 

........................................................................................................................................................

برای جزییات بیش تر به ادامه ی مطلب مراجعه نمایید.


موضوعات مرتبط: پزشکی، میوه ها و سبزیجات، ،
برچسب‌ها:
ادامه مطلب
[ جمعه 28 مهر 1391برچسب:هویج,10 دلیل,, ] [ 15:26 ] [ احسان ]

متخصصان سلامت و تغذیه در دانشگاه لوما لیندا تاکید کردند که افراد گیاه خوار بیش از افرادی که گرایش به خوردن گوشت دارند، از سلامتی بهره‌مند هستند و در نتیجه عمرشان طولانی‌تر می‌شود.

 

 تجزیه و تحلیل‌های اخیر روی مجموعه‌ای از مطالعات انجام شده در دهه‌های 70 و 80 میلادی در دانشگاه لوما لیندای کالیفرنیا تایید می‌کند که گیاه خواران بیش از افراد گوشت خوار عمر می‌کنند.

 

به گزارش روزنامه هوفینگتون پست، این متخصصان تاکید کردند: نوع مواد غذایی که افراد گیاه خوار مصرف می‌کنند مانند میوه‌ها، سبزی‌ها، مغزها و حبوبات خطر ابتلا به انواع بیماری‌ها شامل سرطان، امراض قلبی و دیابت نوع دوم را کاهش می‌دهد و به کنترل شاخص توده بدنی کمک می‌کند، اندازه دور کمر را کاهش می‌دهد و در تقویت سلامت مغز نیز موثر است.

منبع : ایسنا


موضوعات مرتبط: تحقیق دانشمندان، میوه ها و سبزیجات، ،
برچسب‌ها:
[ چهار شنبه 26 مهر 1391برچسب:گیاه خواران,گوشت خواران,عمر, ] [ 19:55 ] [ احسان ]

اگر در پایان روز احساس خستگی و بی‌حالی می‌کنید احتمالاً مصرف یک وعده ناهاری سنگین و پرچرب شما را خواب‌آلوده و خسته کرده و یا اینکه با انجام کار زیاد انرژی خود را مصرف کرده‌اید.

با توجه به این که اغلب ما در طول روز این وضعیت را تجربه می‌کنیم، معمولاً به فکر چاره‌ای برای رفع خستگی و خواب‌آلودگی خود می‌افتیم و به دنبال راه‌حلی برای کسب مجدد انرژی هستیم.

در این مقاله، فهرستی از انرژی‌زاترین میوه‌ها را منتشرشده است که می‌توانند انرژی و چابکی را به سلول‌های شما بازگردانند. 

 این میوه‌های انرژی‌زا عبارتند از:

 موز 

 هندوانه

پرتقال

انبه 

 آووکادو

........................................................................................................................................................

برای جزییات به ادامه ی مطلب مراجعه کنید.


موضوعات مرتبط: متفرقه، میوه ها و سبزیجات، ،
برچسب‌ها:
ادامه مطلب
[ جمعه 21 مهر 1391برچسب:انرژی,میوه,میوه های انرژی زا, ] [ 13:19 ] [ احسان ]

.: Weblog Themes By Iran Skin :.

© 2014 PHP Solutions


درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید.
در این وبلاگ برای شما بازدیدکنندگان محترم مطالبی جالب و زیبا نمایش داده می شود که بنده امیدوارم شما از این مطالب خوشتان بیاید.
به علت بروز بودن، لطفا به صفحات دیگر هم مراجعه کنید.
در ضمن ما مطالب را از سايت ها و خبر گذاري ها برداشته شده و با كمي ويرايش به نمايش شما عزيزان گذاشته مي شود.
لطفا هميشه براي جزييات بيش تر به ادامه مراجعه نماييد. مدير وب : احسان كلاته
آرشيو مطالب
تير 1393
خرداد 1393 ارديبهشت 1393 اسفند 1392 بهمن 1392 آذر 1392 آبان 1392 مهر 1392 شهريور 1392 مرداد 1392 تير 1392 خرداد 1392 ارديبهشت 1392 فروردين 1392 اسفند 1391 بهمن 1391 دی 1391 آذر 1391 آبان 1391 مهر 1391 شهريور 1391
امکانات وب

<-PollName->

<-PollItems->

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 107
بازدید دیروز : 257
بازدید هفته : 473
بازدید ماه : 459
بازدید کل : 483527
تعداد مطالب : 271
تعداد نظرات : 6
تعداد آنلاین : 1


كد زير را در قسمت تنظيمات وبلاگ خود قرار دهيد
. .

.
.

.

کد هدایت به بالا

. . .